Julehilsen fra Bioretur

Julen2020

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

2020 har vært et utfordrende år. Selv om oppdrettsnæringen kanskje har sluppet billigere fra det enn enkelte andre næringer, så har pandemien påvirket oss alle.

Tross covid-19 har Bioretur hatt gleden av å levere og starte drifting av nye anlegg både i Norge og andre land i 2020. Vi er stolte av å ha klart å levere både på tid og budsjett på alle anlegg.

Vi er også stolte av å kunne drifte anleggene på en trygg måte, selv om det har vært reiserestriksjoner. Stor takk til våre lokale service team som holder hjulene i gang fra Lindesnes til Nordkapp, slik at våre kunder kan konsentrere seg om å produsere kvalitetsfisk!

Vi er også veldig glad for at så mange har valgt oss som leverandør i året som kommer. Havbruk er og kommer fortsatt til å være en av de viktigste næringene i Norge. Vi mener at en positiv produkthistorie fra smolt til ferdig middag vil være noe av det viktigste i årene som kommer. Bioretur ønsker å bistå med det vi kan best, nemlig å sikre en trygg og problemfri slamhåndtering kombinert med en bærekraftig utnyttelse av verdifulle ressurser.

Vi håper også flere av dere vil være med oss på denne fantastiske reisen i årene som kommer!

Steinar Wasmuth

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bioretur vil bruke informasjonen du legger til i dette skjema for å komme i kontakt med deg og å gi deg oppdateringer og markedsføring. Vær vennlig å informer oss om hvordan du helst vil høre fra oss:

¨

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.