Mowi tegner ny slamavtale med Bioretur

Full outsourcing på behandling av fiskeslam ved Mowi Fjæra.

Mowi har tegnet avtale med Bioretur AS om full outsourcing på behandling av fiskeslam ved Mowi Fjæra. Bioretur AS tar fullt ansvar for teknologi, slamlogistikk og bærekraftig utnyttelse gjennom Bioreturavtalen.

Dette er den andre avtalen Mowi inngår med Bioretur og gjelder i 7 år. Oppstart av slamanlegget beregnes til Q3 2022. Bioretur AS har allerede en driftsavtale på et eksisterende Mowianlegg. Erfaringen fra dette anlegget tilsier at Bioreturavtalen fungerer godt for begge parter.

– Bioretur leverer totalløsninger for en pris som betydelig lavere enn om selskapet skulle stått for dette selv, sier administrerende direktør i Bioretur Steinar Wasmuth. I en tid hvor både bærekraft og driftskostnader er viktigere enn noensinne, var det lett å se fordelene med Bioreturavtalen. Det er kun et spørsmål om tid før alle landbaserte anlegg oppdager det samme, avslutter Wasmuth.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bioretur vil bruke informasjonen du legger til i dette skjema for å komme i kontakt med deg og å gi deg oppdateringer og markedsføring. Vær vennlig å informer oss om hvordan du helst vil høre fra oss:

¨

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.