Delegasjon fra Canada besøker Norge

– Oppdrettere skal bl.a. se norsk slamteknologi og besøke Aqua Nor.

Illustrasjonsbilde: Canadisk flagg
I forbindelse med eksportprogrammet Global Growth, besøkte Bioretur og en rekke andre leverandører fra den norske havbruksnæringen Canada i 2022. Innovasjon Norge står bak initiativet der målet er å fremme norske bedrifter i nye internasjonale marked.

Det ble arrangert to turer til Newfoundland i 2022, og de norske selskapene opprettet gode dialoger både med havbruksnæringen i Canada og med hverandre.

– Nå kommer det faktisk en delegasjon med ikke mindre en 50 canadiere, som blant annet skal besøke et Bioretur slambehandlingsanlegg her på Vestlandet før de drar videre til Aqua Nor i Trondheim. Gruppen består både av oppdrettere og representanter for de canadiske myndighetene, noe som viser at bærekraftig og økonomisk rasjonell håndtering av slam en minst like aktuelt i Canada som det er her i Norge, mener Wasmuth.

– I løpet av det siste året har Bioretur vært svært aktiv internasjonalt, og vi har besøkt blant annet Island, Saudi Arabia og Nord Amerika. Vi har flere spennende prosjekter på gang på tre ulike kontinenter samtidig, mye takket være godt gjennomførte arrangement av henholdsvis Innovasjon Norge og havbruksklyngen Stiim, avslutter Wasmuth.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bioretur vil bruke informasjonen du legger til i dette skjema for å komme i kontakt med deg og å gi deg oppdateringer og markedsføring. Vær vennlig å informer oss om hvordan du helst vil høre fra oss:

¨

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.