Bioreturordningen er klar for oppdrettsnæring

Det nye konseptet tar fiskeslammet fra landbaserte anlegg og helt ut i butikkhyllene.

Bioretur setter opp de tekniske installasjoner som er nødvendig og tar fullt ansvar for slammet etter et forhåndsdefinert grensesnitt. Oppdrettene forholder seg til en fast månedlig kostnad som inkluderer både

innvesteringer og drift.

Bioretur prosjekterer selv anlegget basert på de ulike utgangspunkt som finnes på lokasjonen.

Målet er at oppdretterne konsentrerer seg om fisk og Bioretur tar seg av avfallet på en godkjent og bærekraftig måte. Kostnadene ved Bioretur er betydelig lavere enn de alternative løsninger som er tilgjengelig på markedet i dag.

Slammet behandles på fabrikker lokalisert langs kysten og blir til et godt og næringsrikt gjødselprodukt.

Sluttproduktet Equus er svært godt mottatt i markedet og distribueres blant annet gjennom LOG. Salget er med på å subsidiere innsamling og prosessering av slammet slik at suksess i markedet også kommer oppdretterne til gode.

For oppdretterne er det åpenlyse fordeler

  • Ingen innvestering
  • Ingen uforutsette driftskostnader
  • Fast beløp per måned uavhengig av volum
  • God miljøreferanse, slammet skaper ny vekst og en positiv produkthistorie for merkevaren

Dersom du er interessert i konseptet eller har lyst å vite mer kan du kontakte oss på e-post eller på tlf. +47 477 70 934.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bioretur vil bruke informasjonen du legger til i dette skjema for å komme i kontakt med deg og å gi deg oppdateringer og markedsføring. Vær vennlig å informer oss om hvordan du helst vil høre fra oss:

¨

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.